Comunitat Valenciana

El programa d'À Punt Mèdia 'Plaerdemavida' rep el premi Difusió Plaça del Llibre 2018

  • 'Plaerdemavida', l'espai de divulgació literària de la ràdio i la televisió d'À Punt, ha rebut el premi Difusió Plaça del Llibre 2018 "pel seu compromís amb el foment del llibre i la lectura en la nostra llengua".
El programa 'Palerdemavida', premiat
El programa 'Palerdemavida', premiat
À PUNT
El programa 'Palerdemavida', premiat

Es tracta d'un programa presentat per la periodista Maria Josep Poquet que està dirigit tant als lectors habituals en valencià com als primerencs, explica la cadena pública valenciana en un comunicat.

El guardó serà entregat dijous que ve, 1 de novembre, al Centre Octubre de València dins de la mostra de literatura en valencià que per sisé any reuneix llibreries i editorials.

El jurat ha valorat "l'esforç del programa de televisió i ràdio per a establir una relació d'estima i confiança entre l'escriptor o escriptora, el llibre i el públic lector".

El director de Continguts i Programació d'À Punt, César Martí, ha asseverat que 'Plaerdemavida' és una de les apostes de l'espai públic de comunicació valencià per la divulgació de la literatura i ha recalcat que "és una satisfacció que el sector editorial reconega aquesta aposta".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento