El xef Martín Berasategui serà imatge de Castelló Ruta de Sabor
El xef Martín Berasategui serà imatge de Castelló Ruta de Sabor TWITTER JAVIER MOLINER

El màxim responsable de la corporació provincial ha impartit una conferència-esmorzar en el Real Casino Antic de Castelló, que ha sigut presentada per Laia Cañes, subcampiona del món de Trail Ranning.

Segons ha recordat Moliner, la iniciativa Castelló Ruta del Sabor pretén demostrar que aquesta província té un potencial en turisme gastronòmic "de primer ordre" i que va arrancar fa cinc anys "amb la idea de donar recer a xiquets productors que tenien serioses dificultats per a introduir-se en els mercats".

Ara, ha dit, més de 100 productors estan associats a la marca i en els últims tres anys s'ha duplicat el nombre d'empreses del sector agroalimentari en la província "perquè se senten acollides i saben que, encara que tinguen xicotetes produccions, tindran a algú que els acompanye per a poder arribar als objectius de venda que tenen".

FESTIVALS MÚSICA

D'altra banda, Moliner ha assegurat sentir-se "profundament orgullós" dels festivals de música que se celebren en la província, "element en el, des del primer moment, la Diputació ha sigut l'única administració que ha estat posant diners a canvi de la promoció turística que ens feien els festivals".

Sobre este tema, ha apuntat que hi haurà novetats per al pròxim any -que no ha volgut desvetlar de moment-, "al marge de celebrar el 25 aniversari del FIB i el desé aniversari de l'Arenal Sound".

Consulta aquí más noticias de Castelló.