El PSPV es traslladarà a partir de la pròxima setmana a la seua nova seu
El PSPV es traslladarà a partir de la pròxima setmana a la seua nova seu GOOGLE

El PSPV es traslladarà a partir de la pròxima setmana a la seua nova seu, que estarà situada en el número 48 de l'avinguda de l'Oest, en la quarta i cinquena planta, segons ha anunciat el secretari d'Organització, José Muñoz.

El PSPV-PSOE ha presentat aquest dilluns la programació de la setmana cultural 'Abanderem el progrés' que, segons ha explicat Muñoz, servirà per a "repassar la història i assentar el projecte de futur" de la formació.

"Volem aprofitar el canvi de seu com un símbol del nou temps que s'ha obert a la Comunitat i que s'està obrint en el socialisme valencià per a recordar amb admiració i respecte el treball dels qui ens van precedir i que tenim el deure de prosseguir", ha indicat Muñoz en roda de premsa qui ha informat que la nova seu estarà situada en l'avinguda de l'Oest, 48, en la quarta i cinquena planta amb al voltant de 1.100 metres quadrats en total.

D'aquesta forma, el PSPV s'acomiada de les seues instal·lacions en Blanqueries, inaugurades en 2001. La idea és que a finals d'aquest mes estiga completat el trasllat.

Les jornades comencen aquest mateix dilluns amb la inauguració de l'exposició 'Abanderem el progrés' per part del secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig. La mostra, que podrà visitar-se en la primera planta de la seu de Blanqueries, compta amb diferents cartells, imatges i fotografies que expliquen la història del PSPV-PSOE des de la seua unificació durant la Transició fins a l'arribada de Ximo Puig al Palau de la Generalitat al maig de 2015.

Més actes

Els actes continuen el dijous 18 d'octubre a les set de la vesprada amb la conferència '40 anys d'unificació del socialisme valencià' en la qual "commemorem el 40 aniversari de la unió de totes les sensibilitats del socialisme valencià en un projecte únic i il·lusionant".

Aquesta conferència estarà moderada per la presidenta del PSPV-PSOE, Juana Serna, i intervindran un representant de cadascuna de les quatre forces polítiques que van acabar formant el partit: l'aleshores secretari general i president de la Generalitat, Joan Lerma, per part del PSOE; el hui conseller d'Hisenda, Vicent Soler, per part del PSPV; Vicent Garcés d'Unitat Socialista del País Valencià i Víctor Fonts del Partit Socialista Popular.

El divendres 19 d'octubre se celebrarà la conferència 'El socialisme valencià en el segle XXI', moderada pel secretari general de Joves del País Valencià, Fran López, i en la qual participaran la secretària general del PSPV en la ciutat de València, Sandra Gómez; l'alcalde de Mislata i secretari de Relacions Institucionals i Acció Territorial, Carlos Fernández Bielsa; l'alcaldessa de la Vall d'Uixó, Tania Baños; el president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i alcalde d'Elda, Rubén Alfaro; el secretari general de la província d'Alacant i alcalde de Xàbia, José Chulvi; i l'alcaldessa de Castelló i membre del Consell Institucional del PSPV-PSOE, Amparo Marco.

Després d'aquesta ponència, se celebrarà l'acte de clausura de la setmana cultural i el comiat de la seu de Blanqueries després de 15 anys amb la intervenció del que fóra secretari d'Organització del PSOE en la inauguració de Blanqueries, Ciprià Císcar, així com dels tres secretari generals que han estat al capdavant del PSPV-PSOE durant aquest temps: Joan Ignasi Pla, Jorge Alarte i el hui president de la Generalitat, Ximo Puig.

Consulta aquí más noticias de València.