Comunitat Valenciana

Moliner reitera el seu desig que Aena es faça càrrec de l'aeroport de Castelló per a "projectar" les instal·lacions

  • El president de la Diputació, Javier Moliner, ha mostrat aquest dilluns el seu desig que AENA es faça càrrec de l'aeroport de Castelló per a projectar les instal·lacions.
JAVIER MOLINER OFEREIX UNA CONFERÈNCIA
JAVIER MOLINER OFEREIX UNA CONFERÈNCIA
EUROPA PRESS
JAVIER MOLINER OFEREIX UNA CONFERÈNCIA

Moliner ha realitzat aquestes declaracions després de pronunciar una conferència en el Real Casino Antic de Castelló en ser preguntat sobre este tema.

Així, ha destacat que l'aeroport ha sigut un "clar exemple" que la Diputació "no ha volgut fer de la confrontació una forma d'entendre el funcionament de la institució".

En aquesta línia, ha explicat que "després de tot el que han dit sobre l'aeroport", quan va assumir la presidència d'aquesta infraestructura "una de les persones que més coses havia dit en contra de l'aeroport" -Francesc Colomer-, la seua primera paraula cap a ell va ser "al teu costat perquè açò tire avant".

Aleshores, segons ha dit, va entendre que "ens jugàvem massa i que ací hi havia gent responsable que el que volia és que les coses funcionaren i que l'aeroport anara de veres útil".

Per açò, ha dit que han estat des del primer moment, "i d'una forma absolutament discreta", treballant al costat d'Aerocas, "sense dir una sola paraula respecte d'algunes decisions que no compartim i que s'han anat prenent, però hem intentat modular les accions perquè l'aeroport hui seguisca sent una oportunitat de futur".

En aquest sentit, Moliner ha subratllat que "tant de bo es fera càrrec de l'aeroport AENA perquè seria un pas molt atractiu", ja que, una vegada consolidada la instal·lació, "fa falta un gestor que la projecte i, tenint en Espanya al major gestor aeroportuari del món com és AENA, és una oportunitat que no hauríem de perdre".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento