L'AECC concedeix a Bonaire el premi a la millor ampliació de centre comercial a Espanya per les seues terrasses
L'AECC concedeix a Bonaire el premi a la millor ampliació de centre comercial a Espanya per les seues terrasses REMITIDA

Les Terrasses de Bonaire, situades en la primera planta, són un espai amb una inversió de més de 30 milions d'euros que ha impulsat la creació de 400 llocs de treball aproximadament -directes i indirectes- i que ha suposat l'obertura de 20 restaurants que han renovat la cultura gastronòmica del centre comercial.

La creació d'aquesta zona, amb una superfície de 30.000 metres quadrats està dividida en dos zones, una exterior a l'aire lliure -en el costat sud del centre- i una altra coberta en la part central -al costat de l'accés als cinemes-, a més, compta amb unes terrasses panoràmiques de grans dimensions.

El centre comercial Bonaire va renovar la seua tendència gastronòmica amb el desembarcament de Nómada, restaurant propietari de la guanyadora de Top Chef 2015, Begoña Rodrigo, i amb l'obertura de Saona, El Coso, Sorsi e Morsi, Horchatería Toni 1964, Pantalán 5 i La Parrilla de Pollos Planes, que conjuguen a la perfecció amb franquícies internacionals: Muerde La Pasta, TGB, La Tagliatella i Carte D'Or, entre uns altres.

L'oci té al seu torn una gran presència en aquest espai: 12 sales de cinema amb tecnologia 'i-Sens' i Dock 39, una zona multiaventura amb llits elàstics, un espai infantil, tirolina i fins i tot una fuita room on pot gaudir tota la família.

L'AECC, en el tancament del seu XVI Congrés a Granada, va concedir 14 premis en diferents categories a centres comercials d'àmbit nacional. Durant la gala, van estar presents un miler de professionals, 42 empreses que van exposar els seus projectes i 18 patrocinadores.

Consulta aquí más noticias de València.