Comunitat Valenciana

El lloguer a la Comunitat Valenciana puja un 0,5% en el tercer trimestre de l'any fins als 7,6 €/m2

  • El preu mitjà del lloguer a la Comunitat Valenciana va pujar un 0,5% durant el tercer trimestre de l'any fins a situar-se en 7,6 euros el metre quadrat, segons l'últim informe de preus d'Idealista, que també assenyala una variació positiva de la taxa interanual del 13,1%.
Lloguer, lloguers, vivenda, Russafa, Russafa, València
Lloguer, lloguers, vivenda, Russafa, Russafa, València
EUROPA PRESS - Archivo
Lloguer, lloguers, vivenda, Russafa, Russafa, València

En el cas de la capital valenciana, el preu mitjà dels arrendaments va créixer un 0,8% durant l'estiu fins a deixar els 9 euros el metre quadrat. En la província en canvi, els preus es va pujar únicament un 0,1% fins als 8,1 €/m2.

També els preus de la capital alacantina han viscut un ascens durant l'estiu. Els propietaris alacantins demanen un 2,8% més per arrendar les seues vivendes, amb una mitjana de 7,8 euros/m2. La mateixa tendència s'ha viscut en la resta de la província d'Alacant, on els preus han pujat un 3,7% en l'últim trimestre, fins a situar-se en 7,4 €/m2 al mes.

Per contra, la capital castellonenca ha registrat una caiguda del lloguer de l'1,5% fins a aconseguir un preu de mitjana de 5,5 euros/m2. En el conjunt de la província de Castelló, la baixada ha sigut encara major, del 4,6%, fins als 5,7 €/m2 mensuals.

Entre els municipis analitzats a la Comunitat Valenciana, els que ha registrat majors caigudes en els preus del lloguer han sigut Port de Sagunt (-5%), Orpesa (-3,2%) i Elx (-1,7%).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento