Comunitat Valenciana

Marina Civera i Sara Larrazábal, falleres majors de València 2019

  • La fallera major, odontòloga de 24 anys, pertany a la comissió Barri de Sant Josep.
  • La infantil és de la falla Josep Maria Bayarri-Los Isidros, del sector Olivereta.
  • Ambdues van rebre la telefonada de l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó, per a comunicar-los la notícia.
Marina Civera y Sara Larrazábal, falleras mayores de València de 2019.
Marina Civera y Sara Larrazábal, falleras mayores de València de 2019.
EP / JCF
Marina Civera y Sara Larrazábal, falleras mayores de València de 2019.

La jove Marina Civera Moreno, de la comissió Barri de Sant Josep, i la xiqueta Sara Larrazábal Bernal, de Josep Maria Bayarri-Los Isidros, són les noves Fallera Major i Fallera Major Infantil de València de l'any 2019, segons va anunciar l'alcalde, Joan Ribó.

Davant l'assemblea de presidents i el ple de la Junta Central Fallera (JCF), al costat de representants de la festa i membres del jurat, el primer edil va obrir els sobres que contenen la identitat de les triades, després del que va realitzar les corresponents cridades per a anunciar-los personalment el seu nomenament.

Ribó va entrar a l'hemicicle poc abans de les 19.30 hores portant els sobres que, minuts més tard, desvetllarien el nom de les noves Falleres Majors de València 2019.

El primer edil es va posar en contacte amb la nova Fallera Major, Marina Civera, qui va rebre la telefonada molt alegre i va assegurar que encara no s’ho podia creure però en la seua casa estan "molt feliços".

"Gràcies al jurat per confiar en mi i pensar que puc ser una bona Fallera Major, els vaig a fer estar molt orgullosos", va manifestar per telèfon, al que Ribó va garantir que serà "una fallera estupenda".

"Amor per València"

Com a gran ambaixadora de les festes josefines, Marina Civera va manifestar que vol "ser una fallera molt lliurada a la festa, als fallers i sobretot que sàpiguen que tinc amor per València". "Vull fer-ho tan bé com siga possible", va asseverar.

La telefonada va concloure amb Ribó recordant-li que aquest dijous, 11 d'octubre, serà proclamada com a Fallera Major de 2019 i assegurant que passarà per la seua casa per a felicitar-la personalment.

Fallera des que va nàixer

Prèviament, l'alcalde va cridar a la nova Fallera Major Infantil, Sara Larrazábal. Entre llàgrimes, va agraïr el nomenament i va cridar al fet que "tots passem un any inoblidable i ho gaudim al màxim".

La xiqueta va relatar que estudia sisè de Primària en un col·legi de València i va subratllar: "Sóc fallera des que vaig nàixer i m'agradaria recomanar als xiquets que es facen fallers i puguen gaudir d'aquestes Falles". "Vaig a representar a València de la millor forma possible", va assegurar.

Corts d'Honor

D'aquesta forma, la cort d'honor de la Fallera Major 2019 està formada per Ana Ebri, de la Falla Isabel La Catòlica-Ciril Amorós; Andrea López, de Carrera de Malilla-Illa Cabrera; Azahara Vallet, de la Pere Cabanes-Joan XXIII; Elena Maria Rivero, de Falla Gayano Lluch; Laura Bennasar, de Rodríguez de Cepeda-Llorenç Palmireno, i Laura Carballeda Mollà, d'Albacete-Marvà.

Completen el grup Maria Cavero, de la Falla Primat Reig-Sant Vicent de Paül; Marta Alacreu, de Plaça Mare de Déu de Lepanto; Neus Lozoya, de Mestre Serrano-Alacant; Paula Santarrufina, de Bilbao-Maximilià Thous; Raquel Avivar, de Camí de Barcelona-Travessera i Camí de Montcada, i Susana Yagüe, de Peris i Valero-Cuba.

Quant a la Cort Infantil, la integren Aroa Martínez, de la Falla Sevilla-Dènia; Carla Sancho, de Mestre Gozalbo-Comte d'Altea; Celia Vicedo, de Comte de Salvatierra-Ciril Amorós; Daniela Guillén, de la comissió Bisbe Amigó-Conca; Daniela Sanchis, d’Escalante-Marina; Laura Fontes, de Plaça Doctor Collado i Lucía Guijarro, de Doctor Marañón- Mestre Palau.

També figuren en la llista María Ferrer, de Peu de la Creu-En Joan de Vila-Rasa; Marta García, de Falla Sant Vicent-Periodista Azzati; Raquel Ganau, de Trinitat-Alboraia; Zaira Nácher, en representació de Músic Espí- Gravador Fabregat, i Adriana Juan Sansano, de Falla Rosari-Plaça Calabuig.

Proclamació

La proclamació de les noves reines de les festes josefines se celebra aquest dijous en l'Ajuntament de València, a partir de les set de la vesprada.

Amb aqueix acte, Marina Civera i Sara Larrazábal començaran a exercir com a màximes representants de les Falles de 2019 i prendran el relleu a les falleres de 2017, Rocío Gil i Daniela Gómez.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento