Fonts del SPPLB han indicat a Europa Press que l'oferiment que els ha traslladat el director general, pel qual rebran un bo mensual entre setembre i novembre per a arribar al salari que van pactar amb la Generalitat fins que aquest col·lectiu passe de formar part de Tragsa a l'administració valenciana, no és "ni de lluny" el que demanaven.

"No entenem aquesta situació i creiem que ni el propi govern valencià ho entén, no sabem per què no s'autoritza l'acord", han assenyalat les mateixes fonts.

Així, des del SPPLB han indicat que se'ls ha emplaçat una reunió el 22 d'octubre per a continuar treballant en el procés de subrogació de contractes d'aquests treballadors, però que el Ministeri d'Hisenda encara no ha autoritzat l'acord al que va arribar aquest col·lectiu amb la Generalitat al febrer.

Per açò, han assenyalat, mantindran la mobilització d'aquest dimarts per a mostrar la seua problemàtica davant el president del Govern, Pedro Sánchez, i han expressat el seu desig que un dels seus companys que es troba en vaga de fam a Castelló en rebuig a aquesta situació, puga concloure amb la seua protesta.

Consulta aquí más noticias de València.