Comunitat Valenciana

El sistema d'alertes contra la corrupció o la llei d'infància, a debat la setmana vinent en Les Corts

  • El ple de Les Corts debatrà els dies 17 i 18 d'octubre la llei d'Inspecció general de servicis i del sistema d'alerta primerenca per a la prevenció de males pràctiques en l'administració de la Generalitat, així com l'entrada al tràmit parlamentari de la llei d'infància i adolescència.

A més, el ple votarà els informes de la comissió sobre el sector ramader i la subcomissió sobre la gestió de l'aigua, hi haurà sessió de control al president i la designació d'una terna per a cobrir una plaça de magistrat de la Sala civil i el Penal del TSJCV.

També es debatrà una moció de Cs sobre l'Institut d'Investigació Sanitària La Fe i hi haurà interpel·lacions, una d'elles de Podem sobre el model comercial del Consell.

La portaveu del PP, Isabel Bonig, ha recriminat al PSOE i a Compromís que no hagen inclòs algunes de les propostes del PP i ho ha atribuït a la proximitat de les eleccions per a evitar iniciatives que suposen "un enfrontament" com la iniciativa 'popular' per a "desbloquejar" la situació dels apartaments turístics.

A més, el PP ha presentat una declaració institucional rebutjant qualsevol situació d'assetjament laboral com la qual ha denunciat l'eurodiputada Marina Albiol però els partits que sustenten el Botànic no han presentat "molt entusiasme". "O estem en contra de l'eradicació de la violència i l'assetjament o no. És molt greu que en una institució europea s'estiguen denunciant aquests fets", ha remarcat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento