El PPCV dubta que Puig no convoque eleccions de manera anticipada
El PPCV dubta que Puig no convoque eleccions de manera anticipada I.CABALLER/CORTS

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assegurat que no té "tan clar" que el cap del Consell, Ximo Puig, no vaja a anticipar les eleccions autonòmiques a la Comunitat Valenciana. "Quan algú ha d'eixir tots els dies a dir que està molt bé, és que alguna cosa falla", ha considerat.

Així ho ha indicat Bonig als mitjans de comunicació, en ser preguntada per les afirmacions que aquest dilluns ha fet Puig en les quals assegura que encara que serà "bo que la Comunitat tinga el seu calendari electoral" ara es queda amb "l'estabilitat". No obstant açò, la líder dels 'populars' valencians ha indicat: "Jo no ho tinc tan clar perquè s'ho està plantejant (convocar les eleccions)".

Bonig ha assenyalat que el president "sap perfectament que tots els dies ha d'eixir a dir que vol reeditar el pacte del Titànic" i "açò és com un matrimoni que quan algú ha d'eixir tots els dies a dir que està molt bé, és que alguna cosa falla", ha puntualitzat.

Ha assegurat que els valencians "estan molt preocupats per la imposició lingüística, la sanitat i la situació a Catalunya" i, per açò, ha apuntat que el president de la Generalitat "diu ara que no és nacionalista, sinó valencianista quan tots coneixem a Puig d'alcalde de Morella i sabem que sempre ha estat al costat dels nacionalistes catalans".

De fet, ha criticat que la seua primera visita com a cap de l'executiu autonòmic valenciana va ser a Acció Cultural del País Valencià, una cosa que ni el PP ni ella farien perquè "no respecten els valencians, la nostra identitat, cultura, patrimoni i història", ha resolt.

Consulta aquí más noticias de València.