Comunitat Valenciana

Detingut un jove després d'agredir sexualment una dona en l'interior d'un portal de Benicalap

  • Agents de la Policia Local de València i de la Policia Nacional han detingut un jove de 22 anys després de, presumptament, agredir sexualment una dona durant la matinada del diumenge en l'interior d'un portal del barri de Benicalap.

Els fets van ocórrer al voltant de les 5.23 hores, quan el 112 va rebre l'avís de l'agressió i una patrulla de la Policia Nacional i una altra de la Local es van mobilitzar fins al lloc dels fets, han informat les forces de seguretat en un comunicat.

A la seua arribada, la dona va explicar als agents que havia sigut víctima, feia escassos minuts, d'una agressió sexual per part d'un home. Segons va manifestar en la seua declaració, els fets es van produir en el pati d'un edifici al que la víctima i el detingut van entrar després que ella accedira a prendre una consumició amb el jove.

L'home, presumptament, va abusar sexualment de la dona, que va oposar resistència i va manifestar la seua negativa en tot moment. Va ser aleshores quan suposadament la va agredir i immobilitzar, tancant la seua boca perquè no poguera cridar i demanar ajuda. Després d'agredir-la, li va robar 25 euros de la cartera i va desaparéixer en l'interior de l'edifici.

La dona va cridar en l'interior del portal i en la via pública per a demanar ajuda. Diversos testimonis van escoltar a la víctima i van cridar el 112. Quan els agents van arribar al lloc, van observar nombrosos desperfectes en el pati. Van parlar amb la víctima i ella els va facilitar una descripció del presumpte agressor. A més, els testimonis van explicar als efectius els sorolls i crits que havien escoltat.

Els agents van buscar al sospitós en la finca i van preguntar per un individu que coincidira amb les característiques que havia facilitat la dona. Finalment, es van entrevistar en el mateix edifici amb el pare del jove al que van acabar detenint.

L'home els va dir als agents, inicialment, que creia que el seu fill no estava a casa. En anar a comprovar-ho, els va indicar que estava dormint. Així, quan li van traslladar que la policia li requeria, es va alçar. Mentre ho acompanyaven pel portal, la víctima ho va reconéixer "amb tota certesa" com l'home que l'havia forçat sexualment.

El jove va ser traslladat a la Inspecció Central de Guàrdia. Per la seua banda, la dona va ser atesa en un centre hospitalari per un metge forense.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento