Més de 60 entitats reclamen que no es convide l'Exèrcit a la pròxima Expojove
Més de 60 entitats reclamen que no es convide l'Exèrcit a la pròxima Expojove AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

La Campanya 'Desmilitaritzem l'educació: desmilitaritzem Expojove' reuneix més de 60 organitzacions pacifistes, sindicats d'ensenyament, d'estudiants, associacions de mestres, i de pares s'ha reunit de nou per a reclamar a l'Ajuntament de València "la desaparició" de l'exèrcit i altres cossos armats de la fira infantil i juvenil Expojove.

Es tracta del que consideren el "primer pas més urgent" i concret d'una campanya més ampla contra la presència de les institucions i els continguts militars als espais educatius, segons han informat en un comunicat fonts de la campanya.

En diferents reunions mantingudes l'any passat amb responsables municipals, ja van transmetre la demanda de bona part del món educatiu i social valencià que "en coherència amb els valors educatius de la pau i la no violència, no es convide a Expojove institucions armades i que fan ús de la violència", han recordat.

Així i tot, "els resultats van ser decebedors", lamenten, i l'Ajuntament de València, organitzador d'Expojove, es va negar a considerar aquestes peticions i diferents unitats l'Exèrcit van comptar una vegada més amb un dels estands més extensos de la fira.

Consulta aquí más noticias de València.