Comunitat Valenciana

UGT-PV defèn els actes institucionals del 9 d'Octubre i "deixar-se d'uns altres que poden ser qualificats de sectaris"

  • El secretari general d'UGT PV, Ismael Sáez, ha explicat aquest dimecres que el sindicat enguany no se sumarà a la manifestació vespertina del 9 d'Octubre perquè defèn participar només en els actes institucionals i "deixar-se d'un altre tipus d'actes que pogueren ser qualificats, no sé si amb justícia o no, de sectaris" per a "no provocar una falta d'unitat del poble valencià".
Ismael Sáez
Ismael Sáez
UGT-PV
Ismael Sáez

Sáez, abans d'intervenir en l'obertura de l'Escola 'Societat i Treball' d'UGT-PV 2018, ha aclarit que amb aquesta decisió UGT-PV "no volia obrir cap debat sinó més prompte tancar-ho o ni tan sols això".

En eixe sentit, ha mantingut que el Govern de la Generalitat "representa la unitat dels valencians, la defensa de la seua cultura, i de la seua llengua de manera suficient".

Per açò consideren que els actes de la vesprada "tenien una raó de ser en el seu moment que al nostre juí hui, amb l'actual composició parlamentari i Govern de la Generalitat, manca de sentit" i "estan provocant justament el contrari, una falta d'unitat del poble valencià que creiem que és imprescindible".

Sobre aquest tema, ha recordat que en la Comissió del 9 d'Octubre ja van defendre que "calia sumar-se als actes que convocava la Generalitat i l'Ajuntament i deixar-se d'un altre tipus d'actes que pogueren ser qualificats, no sé si amb justícia o no, de sectaris".

"I és el que hem fet, res més, buscar el 9 d'Octubre com un dia de festa i d'unitat dels valencians fent el seguiment dels actes institucionals que tant l'Ajuntament com a la Generalitat convoquen", ha postil·lat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento