Comunitat Valenciana

PPCV creu que À Punt "acabarà sent un forat i una televisió ineficaç"

  • El PP dóna suport a Puig en aquest tema i rebutja augmentar el pressupost de la CVMC.
  • L'actual CVMC "va a acabar amb els mateixos errors de l'antiga RTVV", assegura Isabel Bonig.
Isabel Bonig
Isabel Bonig
I.CABALLER/CORTS
Isabel Bonig

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assenyalat aquest dimarts que al final À Punt "acabarà cometent els mateixos errors que l'anterior RTVV" i "acabarà sent un forat i una televisió ineficaç" i ha manifestat compartir la postura del president de la Generalitat, Ximo Puig, de descartar una pujada del seu pressupost.

Així ho ha indicat Bonig als mitjans de comunicació, preguntada per la petició de la directora general de la Societat Valenciana de Mitjans de Comunicació, Empar Marco, d'augmentar el pressupost de la nova radiotelevisió pública valenciana i la postura expressada per Puig de descartar l'augment.

Sobre aquest tema, Bonig ha manifestat que se'ls va dir que el pressupost d'À Punt "no passaria dels 55 milions i d'un terç del capítol de personal", però ha reprovat que "als tres mesos de vida ja veiem una petició d'ampliació del pressupost".

Per a la líder dels 'populars' valencians, "al final va a acabar sent un forat i una televisió ineficaç perquè els temps han canviat i pretendre fer una televisió pública de fa deu anys és ignorar la realitat".

Per tant, ha comentat que malgrat que pensava que era possible establir un nou model, l'actual "va a acabar amb els mateixos errors de l'antiga RTVV", per la qual cosa espera que la postura de Puig "puga imposar-se davant de Compromís i Empar Marco". "Ací tindrà el suport el PP", ha subratllat.

"És una qüestió de prioritats"

En similars termes d'ha pronunciat la portaveu adjunta del Grup Parlamentari Popular (GPP), María José Català, en atenció als mitjans de comunicació, qui ha mostrat el seu suport al cap del Consell per a no incrementar el pressupost d'À Punt.

"Sense que servisca de precedent, però estem al costat de Puig perquè el que no es pot fer és que quede per pagar qüestions fonamentals com a famílies acollidores o prestacions de dependència i s'aporte més diners a la televisió. És una qüestió de prioritats", ha puntualitzat.

Catalá ha recordat que ella formava part del Govern d'Alberto Fabra que va tancar l'antiga Canal 9 perquè calia "prioritzar". "Jo portava la cartera d'Educació i no arribàvem i vam prioritzar, encara que va ser una decisió molt dura", ha admés per a insistir que valora el criteri del president i li demana que "prioritze".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento