Comunitat Valenciana

Catalá respecta el procés per a triar el candidat del PP a l'alcaldia de València que assegura "serà el millor"

  • La portaveu adjunta del Grup Parlamentari Popular en Les Corts, María José Catalá, ha manifestat que ni li agrada ni li disgusta aparéixer en les enquestes de possibles candidats del PP a l'alcaldia de València. "És un procés normal del PP i ho respecte moltíssim", ha assenyalat per a subratllar que el candidat triat "serà el millor per al PP".

Així ho ha indicat Catalá als mitjans de comunicació, preguntada per eixes enquestes que li inclouen com a possible candidata a l'Ajuntament de València. Sobre aquest tema, ha assenyalat que ni li agrada ni li disgusta aparéixer en els sondejos i ha ironitzat: "Sempre he eixit en moltes quinieles i després mai he accedit al càrrec".

Ha explicat que el partit està duent a terme "un procés normal" per a decidir el candidat i ella "respecta moltíssim" eixa decisió que no depèn del PPCV, sinó de Madrid. Així, ha eludit valorar-ho i ha assenyalat que serà la persona a la qual nomenen com a candidata qui haurà d'explicar si vol fer el pas o no.

No obstant açò, ha subratllat que "el candidat serà el millor per al PP". "Quan estem en política tenim molt clar que aquestes coses ens passen i el nostre nom ix en moltíssimes informacions. Jo sempre he eixit en moltes quinieles i després mai he accedit al càrrec", ha indicat.

Respecte a si estaria disposada a fer el pas, ha puntualitzat que eixa decisió la compartirà en el moment en el qual algú li faça la proposta i després de meditar-ho amb la seua família. "De moment no hi ha novetat per la meua banda en eixe assumpte", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento