Comunitat Valenciana

Oltra diu desconéixer la proposta de Justícia sobre violència de gènere

  • "Haguera estat bé conéixer aquest projecte, però supose que no ho tindria perfilat encara", ha comentat.
  • "Esperaré un poc a saber quina és la proposta, atés que jo presidisc la comissió interdepartamental", declara.
Mónica Oltra en roda de premsa
Mónica Oltra en roda de premsa
GVA
Mónica Oltra en roda de premsa

La vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha indicat que opinarà sobre el nou projecte de Justícia en matèria de violència de gènere quan el conega. "Si comparteix el projecte la consellera (Gabriela Bravo), segurament podré opinar", ha assenyalat.

Així ho ha indicat Oltra en atenció als mitjans de comunicació, en ser preguntada per la proposta que ha presentat aquest dilluns la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, de crear Prefectures especialitzades en violència de gènere en les tres províncies de la Comunitat Valenciana.

Sobre aquest tema, ha considerat que es tracta d'un tema "interessant" per a parlar-ho dins del marc del Pacte valencià contra la violència de gènere i masclista que es va reunir fa 15 dies a Alacant, ha recordat.

"Haguera estat bé conéixer aquest projecte, però supose que no ho tindria perfilat encara", ha comentat Oltra que s'ha mostrat "encantada" que la consellera "explique quin és eixe projecte".

Així mateix, ha apuntat que la comissió interdepartamental de la Generalitat en matèria de violència es va reunir dies abans que el Pacte Valencià contra violència masclista i "tampoc va eixir el tema".

"Esperaré un poc a saber quina és la proposta i en què es concreta, atés que jo presidisc la comissió interdepartamental de violència de gènere de la Generalitat. Supose que en breu ens ho explicarà la consellera a la resta de departaments i a qui presideix eixa comissió", ha indicat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento