Comunitat Valenciana

El PP acusa Oltra de "parapetar-se en el seu palau" per a "no donar la cara" en Les Corts sobre els centres de menors

  • La portaveu adjunta del Grup Parlamentari Popular (GPP), María José Català, ha acusat la vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, "de parapetar-se en el seu palau per a no donar la cara en Les Corts sobre la situació dels centres de menors".

Així ho ha indicat la 'popular' en un comunicat en el qual ha lamentat que Oltra "utilitze la roda de premsa del ple del Consell per a atacar una diputada i, no obstant açò, després siga incapaç de vindre a les Corts a donar explicacions sobre la situació dels centres de menors".

"És lamentable que en la seua defensa de la política que exerceix amb els tutelats esmente més el meu cognom que la paraula menors. Són ja moltes mentides i falsedats com quan va portar a les Corts les acusacions d'abusos sexuals en un treballador del centre de menors de Segorbe, un jutge ha dictaminat la seua absolució i ara diu que ella només va llegir un expedient administratiu", ha apuntat.

María José Català ha considerat que la vicepresidenta del Consell "ha d'estar molt desesperada quan entra en el terreny personal" i "es dedica" a criticar-la "nominalment" sobre el seu treball "en lloc de dedicar-se a treballar pels menors i donar comptes del que fa".

Al seu juí, "no pot seguir tirant pilotes fora sobre les conseqüències de la seua nefasta gestió". "Si fóra honesta ja hauria reconegut que les seues errades afecten milers de xiquets a la Comunitat", ha postil·lat per a criticar que la seua gestió "provoca conflictes de convivència, baralles, fugides de menors i altercats en els quals ha hagut d'intervenir la policia".

En aquest sentit, Català ha apuntat que la situació dels menors tutelats de la Generalitat requereix de molta planificació i treball que "no s'està duent a terme". "Aquest caos en la gestió de la vicepresidenta, llarga en paraules però curta en accions, està tenint tan greus conseqüències entre els menors tutelats per la Generalitat. Eixa és la realitat amb una nefasta gestió i desistiment de funcions. Els fets no els pot ocultar per molt que em critique i que recite unes xifres manipulades i esbiaixades", ha remarcat.

Per tot açò, la 'popular' ha demanat a Oltra "que isca de la seua zona de confort, done la cara i oferisca explicacions on té l'obligació de donar-les". Volem que ens oferisca informació transparent i lleial, sense mentides", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento