Comunitat Valenciana

La Ciutat de les Arts acollirà a l'octubre una gran fira del turisme

  • Acollirà el 20 i 21 d'octubre la I Mostra de Turisme, amb activitats per a exhibir els encants de la Comunitat.
  • L’esdeveniment, que disposa d’un pressupost de 225.000 euros, “naix amb vocació de perdurar”, segons Colomer.
Museo de las Ciencias Príncipe Felipe
Museo de las Ciencias Príncipe Felipe
GVA
Museo de las Ciencias Príncipe Felipe

Més de cent empreses exposaran tots els atractius de la Comunitat Valenciana en la I Mostra de Turisme que se celebrarà en la Ciutat de les Arts i els Ciències els pròxims 20 i 21 d'octubre en un esdeveniment d'accés gratuït amb activitats infantils, showcookings, degustacions gastronòmiques, tastos de vi i oli, concerts i activitats esportives.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, va presentar aquest dijous aquesta Mostra, que vol ser “un aparador molt sòlid” en el qual tot el sector oferisca les rutes, itineraris, activitats i allotjaments de la Comunitat amb l'objectiu de fomentar el turisme nacional, ja que és el principal mercat de la Comunitat, amb el 46,6%.

Colomer va destacar que es tracta d'una primera edició, que compta amb un pressupost de 225.00 euros, d'un esdeveniment que “naix amb vocació de perdurar” i que, en funció dels resultats, “no es descarta” que s'estenga a Castelló i Alacant perquè en l’”ADN de Turisme està vertebrar i descentralitzar”. La Mostra tindrà una superfície total de 3.000 m2 i se situarà en el saló Arqueries del Museu de les Ciències.

Gastronomia, espectacles i ponències

A més, en el Passeig Sud se celebraran showcookings, i en el Llac Sud, les activitats aquàtiques; el passeig de Boterells acollirà un circuit de bicicletes de tot terreny i rocòdrom.

La Fira comptarà amb un espai de benvinguda i d'informació turística en el qual es podrà trobar determinats productes atenent a la segmentació: LGBTi, turisme accessible, familiar... En el seu interior, les més de 100 empreses participants exposaran els seus estands en una zona reservada de 800 m2, agrupades per temàtiques i diferenciades per colors.

Així mateix, es reservarà un espai de 165 m2 per a realitzar els showcookings, tastos de vi i oli i demostracions de cocteleria, on el públic podrà assaborir la gastronomia de la Comunitat i es col·locarà un escenari polivalent d'uns 140 m2 per a espectacles, concerts, presentacions i ponències. En l'exterior, s'oferiran degustacions de productes típics, com l'orxata, i hi haurà performances, xanquers, xaranga i una zona de tallers infantils.

Més enllà del sol i la platja 

Dins del saló Arqueries s'habilitarà una zona destinada a exhibir els eixos estratègics per al turisme a la Comunitat més enllà del sol i la platja, com són la Ruta de la Seda, els festivals de música, els dinosaures, les rutes dels Borgia, El Grial o els Càtars.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento