Comunitat Valenciana

Unes 11.000 persones opten a cobrir 219 llocs fixos en Correus a la Comunitat

  • Aquest diumenge 30 de setembre es realitzaran les proves a València i Alacant.
  • L'empresa ja ha convocat 1.869 llocs fixos més per al pròxim exercici.
Oficina de Correos.
Oficina de Correos.
CORREOS
Oficina de Correos.

Correus celebrarà el pròxim diumenge 30 de setembre l'examen d'ingrés com a personal laboral fix per a cobrir 219 llocs de treball en tota la Comunitat Valenciana, en les categories operatives de repartiment motoritzat i a peu en l'àmbit urbà i rural, agent/classificació i atenció al client en oficines.

Prop d'11.000 persones s'han inscrit per a realitzar les proves que tindran lloc de forma simultània en el Campus de Blasco Ibáñez de la Universitat de València i en la Universitat Miguel Hernández d'Elx, detalla l'organisme a través d'un comunicat. La localitat d'examen ha sigut assignada als sol·licitants en funció de la seua província de residència per a facilitar-los la participació i, en la mesura del possible, evitar-los desplaçaments.

L'alt nombre de sol·licituds rebudes reflecteix, segons la companyia, "el reconeixement de la marca Correus com a ocupadora de qualitat i la seua valoració com una empresa atractiva per a treballar, que ofereix oportunitats per a aconseguir ocupació estable i desenvolupar una sòlida carrera professional".

Normativa

Empleats de Correus treballaran durant tota la jornada per a garantir el correcte desenvolupament del procés selectiu que suposa, per la seua envergadura quant a nombre de participants i d'ubicacions, un notable esforç logístic i d'organització.

Els candidats hauran d'acudir al lloc d'examen que els haja sigut assignat i que han pogut consultar, mitjançant les seues dades personals, en la web www.correos.es. La crida es realitzarà una hora abans de l'inici de les proves, que començaran a les 10 hores (09 hores a Canàries).

Aniran proveïts del seu Document Nacional d'Identitat i de bolígraf blau o negre. Estarà prohibit l'accés a les aules amb qualsevol dispositiu tecnològic que permeta la transmissió d'informació per qualsevol via (telèfons mòbils, rellotges o polseres digitals, etc.).

Estructura de la prova

El procés consistirà en una prova tipus test de 60 preguntes comunes per a tots els candidats i una prova diferenciada per a la categoria sol·licitada: 40 preguntes per als llocs de Repartiment i Agent/Classificació i 40 preguntes per al lloc d'Atenció al Client en Oficines.

Les proves, amb caràcter eliminatori, versaran sobre matèries relacionades amb els productes, serveis i processos de treball de correus.

l procés de selecció es completarà amb una fase de mèrits posterior en la qual es valorarà l'experiència, els permisos de conducció (si escau), i la formació necessària per a l'adequat acompliment del lloc de treball.

Els aspirants que superen el procés s'incorporaran a la plantilla de Correus, previsiblement, en el primer trimestre de 2019. Amb la convocatòria d'aquests 2.295 llocs de treball a nivell estatal, Correus aposta “per la creació d'ocupació estable com la millor garantia per a seguir oferint el millor servei postal i de paqueteria a tots els ciutadans”.

En línia amb aquestes proves, Correus ja ha convocat 1.869 llocs fixos més per al pròxim exercici.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento