Bonig creu que Puig "no deixa caure Rodríguez" per "tacticisme electoral"
Bonig creu que Puig "no deixa caure Rodríguez" per "tacticisme electoral" PPCV

"No és una qüestió d'ètica com va dir Puig, és una qüestió de tacticisme electoral. El president Puig no deixa caure Jorge Rodríguez, no sé si és que sap alguna cosa que no vol que se sàpia, com ho desconec esperaré al fet que s'alce el secret de sumari, allò que està en joc és la Diputació", ha dit en declaracions als mitjans, ressaltant que "el d'alçar la hipoteca reputacional, res de res, tot el contrari, açò aprofundeix més en la hipoteca que diuen que venien a alçar".

Bonig ha assenyalat que "pareix que abans, quan governava el PP, havia imputats que eren molt roïns, molt roïns, molt roïns, i ara hi ha rebels sense causa", i ha lamentat "l'espectacle que ofereix el PSOE", que considera "lamentable". Al seu juí, amb la notificació per part de Ferraz en la qual comunicava que Rodríguez no pot presentar-se a les primàries, es va produir "una esmena a la totalitat d'Ábalos a Puig".

La dirigent 'popular' ha incidit que creu en la presumpció d'innocència i per açò no han presentat iniciatives per a reprovar Rodríguez, "com si van fer ells amb Rita Barberá i amb molts càrrecs del PP" perquè si és culpable ho determinaran els tribunals i "si és innocent, doncs bastant pena porta".

No obstant açò, sí ha demanat "coherència política" perquè si es demanava que els imputats del PP deixaren les seues actes, Jorge Rodríguez hauria d'abandonar l'alcaldia d'Ontinyent.

Consulta aquí más noticias de València.