Moren els dos ocupants d’una avioneta estavellada en unes vinyes al Penedès

Van poder evitar un grup de nens que jugaven a futbol. Dues persones van morir ahir a la tarda a l’estavellar-se l’avioneta amb la qual sobrevolaven una zona de vinyes molt propera al camp de futbol de Sant Pau d’Ordal, al terme municipal de Subirats, a l’Alt Penedès.Un problema amb el motor podria ser la causa de l’accident, va explicar l’alcalde de Subirats, Antoni Soler. Segons sembla, l’avioneta, que hauria sortit del camp d’aviació d’Avinyonet del Penedès, va intentar fer un aterratge forçós al camp de futbol de la població. Els seus ocupants, però, van desistir d’aquesta intenció perquè hi havia diversos nens jugant-hi.

Llavors van intentar fer un nou aterratge, en unes vinyes situades a uns 200 metres, i en arribar a terra van rebotar diverses vegades i van xocar fortament contra terra.

Tot i que encara es desconeixen les identitats de les víctimes, sembla ser que es tracta de dos homes, un d’ells veí de l’Alt Penedès. Des de l’any 2005, 11 persones han mort en accidents d’avioneta a Catalunya.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento