Els obrers del rock

Els britànics The Godfathers i The Charlatans actuen avui. Rememoren les dècades dels 80 i els 90, respectivament.
La formació The Godfathers en una imatge de la dècada dels vuitanta (Arxiu).
La formació The Godfathers en una imatge de la dècada dels vuitanta (Arxiu).
La formació The Godfathers en una imatge de la dècada dels vuitanta (Arxiu).
The Godfathers són llegenda des que van editar el seu àlbum de debut amb què van fer història, Hit By Hit. D’aquesta gravació es compleixen 21 anys, un aniversari que ha volgut commemorar la formació britànica original reunint-se en una gira que s’atura avui a la sala Apolo i que va acompanyada de la reedició del disc amb 19 temes extra.The Godfathers també actuaran el dia dels enamorats a Londres, amb l’espectacle St. Valentine’s Massacre. El seu rock se’l coneixia amb el joc de paraules working class with class (classe treballadora amb classe). I és vigent.

La nit seguirà sent britànica a la sala Bikini, que acull The Charlatans, referents del brit pop dels noranta, una banda esquitxada pel drama personal de diversos components, que ha gravat un nou disc, encara sense títol.

* The Godfathers. Nou de la Rambla, 113. 20.45 h. Entrades:23 euros. The Charlatans. Déu i Mata, 105. 19.30 h. Preu: 20 euros (anticipada) i 24 euros (a taquilla).

Els millors versionant Pink Floyd

The Australian Pink Floyd són els més coneguts clonant a la seva banda de referència, segons els experts. El grup es va fundar a la ciutat australiana d’Adelaide l’any 1988, tot i que on van recollir els primers èxits va ser al Regne Unit, on es van traslladar. Aquests músics actuen per primer cop a Espanya aquesta nit (L’Auditori. Lepant, 150. 21.00 hores. De 20 a 45 euros).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento