Comunitat Valenciana

La Universitat Europea de València arranca el nou curs amb l'ampliació de les seues instal·lacions

  • La Universitat Europea de València comença aquest nou curs acadèmic 2018-2019 inaugurant "una nova etapa amb un canvi d'ubicació i l'ampliació de les seues instal·lacions". L'objectiu és "seguir treballant per a satisfer les necessitats d'estudiants i professors", afirma la institució acadèmica.
Universitat Europea de València
Universitat Europea de València
UNIVERSIDAD EUROPEA DE VALENCIA
Universitat Europea de València

En concret, la universitat s'expandeix amb l'obertura d'un nou edifici, situat en el Passeig de l'Albereda, 7, que a partir d'ara albergarà les seues oficines centrals. Així mateix, en aquest nou espai, d'uns 2.000 m2, també se situarà el seu Servici d'Admissions i el Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i el suport a la Investigació.

A més, està previst que, a la fi de mes, culminen les obres d'ampliació dels edificis situats al costat del parc de Vivers, concretament en el carrer General Elio. Als 2.800m2 que ja hi havia, en aquesta ocasió, se sumen 2.650m2 més d'espais habilitats per a la docència i el gaudi dels estudiants distribuïts en diferents àrees acadèmiques, detallen.

Un complex universitari que es concretarà en el cor verd de la ciutat i que suposa "una aposta ferma per la ciutat de València i un pas més en el compromís de millora contínua amb els estudiants", manifesta el director general de la Universitat Europea de València, Ismael Olea, en un comunicat.

CREIX L'OFERTA ACADÈMICA

A més de les infraestructures, i amb "la vocació de donar resposta a les necessitats del mercat laboral actual", la Universitat Europea de València augmenta en aquest curs la seua oferta acadèmica amb noves titulacions destinades a "dotar als alumnes de les ferramentes i habilitats necessàries per a incorporar-se amb èxit al món professional".

D'aquesta manera, programes com el Postgrau en Reproducció Assistida, Fisioteràpia del Sistema Nerviós, Responsabilitat Social Corporativa o el MBA en Transformació Digital entre d'altres se sumen a l'oferta acadèmica integrada per titulacions en les àrees d'Arquitectura, Criminologia, Dret, Empresa, Infermeria, Fisioteràpia, Odontologia, Psicologia, Llengües i Traducció, Màrqueting i Relacions Internacionals, enumeren.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento