La Guàrdia Civil va detindre la companya sentimental de l'home, acusada en principi d'un delicte de lesions i que tenia un orde de prohibició d'aproximació cap a ell.

L'agressió es va produir sobre les 9.45 hores en aquest municipi, en unes circumstàncies que investiga la Guàrdia Civil. A les 10.15 hores, el 112 va rebre l'avís d'un veí que hi havia una persona ferida en un domicili de la Mata.

Una patrulla de la Guàrdia Civil de Morella (Castelló) es va desplaçar fins a la vivenda i va trobar l'home amb diverses ferides d'arma blanca.

L'equip del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) va assistir al ferit. Una vegada estabilitzat, l'home va ser traslladat en l'ambulància a l'Hospital General Universitari de Castelló, on es troba en la UCI.

Seguidament, la Guàrdia Civil va localitzar i detingut a la seua parella sentimental, una dona de 50 anys, com a presumpta autora dels fets. Pel que sembla, la sospitosa va abandonar la vivenda després de provocar les ferides al seu company.

D'altra banda, el treballador de 64 anys que va resultar ferit aquest dimecres en caure de diversos metres d'altura en una empresa situada en la carretera de la Vilavella de Nules (Castelló) roman en la UCI de l'Hospital General de Castelló, segons ha informat el centre hospitalari.

Consulta aquí más noticias de Castelló.