La Generalitat creu que els cotxes elèctrics són "una via de futur" per a Ford Almussafes
La Generalitat creu que els cotxes elèctrics són "una via de futur" per a Ford Almussafes FORD - Archivo

Així s'ha pronunciat Oltra aquest dimecres en relació a la incertesa en la planta davant la reunió convocada per la multinacional a Colònia (Alemanya) el pròxim 9 d'octubre per a presentar els representants dels comités d'empresa de totes les seues plantes a Europa un pla per a "reajustar el negoci" en aquests països.

La vicepresidenta ha destacat el treball realitzat fins a hui en Ford Almussafes i ha mostrat la seua esperança a "mantindre els llocs de treball, la producció i una projecció de futur per a aquesta factoria i per a la gent que treballa en ella".

A més, ha destacat les línies de col·laboració des del Consell per a la innovació en matèria de mobilitat sostenible i vehicles electrificats i ha indicat que confia que eixa "obertura" de la planta es traduïsca en una projecció de futur per a l'empresa i, en conjunt, per al parc empresarial que l'envolta.

"La Generalitat sempre ha donat suport a la planta i a la connexió amb el parc logístic dels voltants", ha dit, confiant que es puga preservar "un dels béns que dóna aquesta factoria, la creació de llocs de treball que donen molta vida a la Comunitat i a la comarca de la Ribera en particular".

Consulta aquí más noticias de València.