Comunitat Valenciana

Reyes Maroto i Puig inauguren aquest dijous a Fira València la Trobada Nacional d'Associacions de Disseny

  • La ministra d'Indústria, Turisme i Comerç, Reyes Maroto, i el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, inauguraran aquest dijous en el Centre d'Esdeveniments de Fira València la sisena edició del Congrés ENAD, la Trobada Nacional d'Associacions de Disseny, que se celebra en el marc de l'actual edició de Fira Hàbitat València.
Imatge de la segona jornada d'Hàbitat
Imatge de la segona jornada d'Hàbitat
HÁBITAT
Imatge de la segona jornada d'Hàbitat

Segons ha informat l'organització en un comunicat, Hàbitat viurà així el dia gran del disseny, reunint totes les associacions de dissenyadors de l'estat a partir de les 10 hores.

Aquest dimecres Hàbitat València ha viscut la seua segona jornada, caracteritzada per una gran afluència de visitants professionals. Amb el gruix de compradors internacionals ja a València, el negoci i el tancament de les primeres comandes ha sigut una constant, molts d'ells entorn del moblament integral d'espais públics com a hotels o restaurants, la qual cosa es denomina canal contract.

Més del 50% dels expositors d'Hàbitat es dediquen en major o menor mesura a aquest canal de distribució i per açò Hàbitat ha dedicat les seues activitats del dia a aquest canal. Així, s'ha celebrat la jornada 'The Future of Contract, avanços i futur del contract' i una altra centrada en la variable més industrial d'aquest sector.

La fira també ha viscut hui diferents presentacions de producte i noves col·leccions dels propis expositors. Una de les quals més expectació ha alçat ha sigut la de la firma Monrabal Chirivella, que ha presentat una proposta exclusiva d'habitació d'hotel de luxe dissenyada per Aneta Mijatovic, esposa de l'exjugador de futbol.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento