Comunitat Valenciana

El PSPV de València insisteix en la modificació de l'ordenança de mobilitat: "Es pot anar més ràpid del que s'ha anat"

  • VALÈNCIA, 19 (EUROPA PRESS)
Borja Sanjuán en roda de premsa
Borja Sanjuán en roda de premsa
TWITTER PSPV VALÈNCIA
Borja Sanjuán en roda de premsa

El portaveu del PSPV de la ciutat de València, Borja Sanjuán, ha incidit aquest dimecres en què les noves tecnologies en mobilitat van a modificar la vida dels ciutadans i l'administració "no pot deixar passar el temps". Per açò, en relació a la modificació de l'actual ordenança de mobilitat ha indicat que, "òbviament, es pot anar més ràpid del que s'ha anat" i així ho espera des d'una vocació constructiva".

Així ho ha assenyalat Sanjuán en la roda de premsa en la qual ha presentat la jornada sobre mobilitat que els socialistes valencians organitzen aquest dissabte, quan se celebra el Dia Europeu sense Cotxe, amb el lema 'La València metropolitana. Mou-te per l'àrea', en ser preguntat per l'elaboració de la nova ordenança per a regular els mitjans de transport compartit.

El dirigent socialista ha manifestat que vol que hi haja patinets i cotxes elèctrics perquè aquest tipus d'opcions de mobilitat compartida són "positives" per a tots, i ha indicat que "cal començar a buscar espais transversals" perquè la mobilitat "no és un territori de conflicte, és un territori de trobada i decisiu, a més, en un projecte de ciutat que ha de ser compartit fins i tot més enllà dels partits polítics".

Preguntat sobre si, després de la polèmica implantació i posterior retirada de patinets elèctrics de l'empresa Lime, el PSPV segueix apostant per un concurs públic per a la regulació d'aquest mitjà de transport, Sanjuán ha assenyalat que eixa idea es va prendre de ciutats com San Francisco (EUA), que porten "anys d'avantatge" en aquest camp i es basa "que no se sature la ciutat" de patinets.

APOSTA PER LA MOBILITAT METROPOLITANA

Els socialistes de València han programat, segons ha explicat el dirigent, un fòrum de mobilitat que es desenvoluparà aquest dissabte a les 10 hores en el MuVIM i en el qual participaran experts i autoritats en la matèria, així com alcaldes de l'àrea metropolitana i representants d'altres grans àrees com el Gran París per a analitzar les experiències en marxa, abordar la situació de la mobilitat en la ciutat i la seua àrea metropolitana i debatre sobre el model de futur.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento