Comunitat Valenciana

Detingut per ocultar 3 quilos d'heroïna en dobles fons de maletes a l'aeroport de València

  • La Guàrdia Civil ha detingut un home de nacionalitat tanzana per portar camuflat suposadament tres quilos d'heroïna oculta en dobles fons de maletes a l'aeroport de València, segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat.
Imatge d'arxiu de la Guàrdia Civil
Imatge d'arxiu de la Guàrdia Civil
GUARDIA CIVIL - Archivo
Imatge d'arxiu de la Guàrdia Civil

Els fets van ocórrer el passat dia 15 de setembre, quan un home de nacionalitat tanzana, i procedent d'un vol internacional de Munich amb origen a Johannesburg (Sud-àfrica), va ser identificat pels agents quan es disposava a arreplegar l'equipatge facturat davant les sospites que poguera portar droga.

En el registre practicat per la Guàrdia Civil a l'equipatge, es descobreix ocult en dobles fons en quatre plaques rectangulars una substància amb aparença orgànica, que després de buidatge i desmuntatge de la maleta dóna positiu a opiacis, possible heroïna en una quantitat de prop de 3.000 grams.

Per aquests motius, es va procedir a la detenció de l'home, de 51 anys i de nacionalitat tanzana, com a suposat autor d'un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues). Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d'Instrucció nº2 de Quart de Poblet.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento