Comunitat Valenciana

La Muralla Roja de Calp (Alacant), un dels deu llocs "imprescindibles" per als fotògrafs d'Instagram

  • La Muralla Roja de Calp (Alacant) s'ha convertit en un dels deu llocs de moda "imprescindibles" per a penjar fotos en la xarxa social Instagram, segons ha indicat en un comunicat la xarxa de viatges 'Viajeros Piratas'.
Muralla Roja
Muralla Roja
VIAJEROS PIRATAS
Muralla Roja

L'edifici emblemàtic calpí, obra de l'arquitecte Ricardo Bofill, és al costat del Palau de Cristall del Retiro a Madrid, un dels deu llocs destacats pel portal.

'Viajeros Piratas' ha destacat que la Muralla Roja està situada el Mediterrani i al penyal d'Ifach i és obra de l'arquitecte Ricardo Bofill Levi. "És des de 1973 un lloc que inspira totes les ments creatives", han considerat.

"Hui en dia, és una de les imatges més famoses en la xarxa social a Espanya i és font d'inspiració per a tots els dissenyadors de moda aficionats a aquest lloc sorprenent. Diverses marques internacionals han triat la Muralla Roja per a ser l'escenari dels seus catàlegs de moda", han continuat.

A més de l'edifici calpí està la Cloud forest de Singapour, un pujol de 35 metres construïda en un espai tancat amb la cataracta d'interior més gran del món, i tot recobert d'una vegetació exuberant i amb una grandària major a un camp de futbol; el Rio Celeste de Costa Rica, el Parc Nacional del volcà Tenorio i la seua principal virtut és el seu original color blau celeste; Bo-kaap de Ciutat del Cap, el barri de Bo-kaap, antigament nomenat el "Barri de Malay" enamora als visitants pel seu colorit; Jiufen a Taiwan, la ciutat que va inspirar al realitzador japonés Hayao Miyazaki per a realitzar diverses escenes de la seua pel·lícula 'El Viatge de Chihiro'; Quarry Bay a Hong Kong, el barri de la ciutat que mai dorm.

A més, en el llistat apareixen el Palau de Cristall de Madrid, en el parc del Retiro; Shoreditch a Londres, famós barri deu la seua fama als seus reconeguts tallers de disseny, els seus food court, així com els seus pubs i festes trendy, però també a les nombroses obres de street art que enlluernen en tots els seus racons; Valparaíso a Xile, nomenada ciutat Patrimoni de la Humanitat i coneguda com la joieria del Pacífic; i, Tozeur a Tunísia, a les portes del desert del Sahara.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento