Comunitat Valenciana

València instal·la el primer comptador en directe de bicicletes

  • Estarà situat en la desembocadura del carril que travessa Pont de Fusta amb l'Anell Ciclista.
  • Tal com han explicat, cada dia, a les 12 de la nit el comptador tornarà a posar-se a zero.
  • En total es col·locaran cinc aparells d'aquests tipus en diferents punts emblemàtics de la ciutat.
València instal·la el primer comptador en directe de bicicletes
València instal·la el primer comptador en directe de bicicletes
AYUNTAMIENTO DE VALENCIA
València instal·la el primer comptador en directe de bicicletes

L'Ajuntament de València ha instal·lat el primer comptador de bicicletes en directe, coincidint amb la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, que estarà situat en la desembocadura del carril que travessa Pont de Fusta amb l'Anell Ciclista, segons ha informat el consistori.

El panell indicarà en temps real el nombre de bicis que han circulat per ell en tots dos sentits eixe mateix dia. D'aquesta manera, a les 12 de la nit el comptador torna a posar-se a zero.

Es tracta del primer de cinc comptadors digitals de bicicletes que se situaran en punts emblemàtics de la ciutat de València en l'avinguda Blasco Ibáñez amb el carrer Doctor Gómez Ferrer, en Peris i Valero amb l'avinguda Regne de València, en el carrer General Elio amb Sant Pius V i en el carrer Colón amb Russafa.

Els llocs triats han sigut determinats per un equip integrat per personal del servici i la Regidoria de Mobilitat, de l'Agència de la Bici i de l'empresa que realitza el servici de semàfors de la ciutat.

L'Ajuntament ja disposava de comptadors per a conéixer l'ús dels vehicles sostenibles, però amb aquest panell es vol "visibilitzar l'important ús que es fa de la bicicleta i altres vehicles sostenibles pels carrils bici de la ciutat".

De la mateixa manera, es persegueix convidar a qualsevol que ho veja a que s'unisca al "cada vegada més important nombre de persones que cada dia sumen per a aconseguir i gaudir d'una ciutat més agradable i saludable per a totes".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento