Atrapat al Parc de Torreblanca

Polèmica pel sistema de tancament de la zona: El Parc Torreblanca és un dels parcs històrics que es tanca per a la seva conservació.
De fet, l’horari canvia segons l’estació de l’any. Des del passat 1 de juny i fins al 31 d’agost, el nou horari és de deu del matí a deu de la nit. La polèmica ha sorgit per la queixa de diversos visitants d’aquest parc situat entre Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i San Just Desvern, que han quedat atrapats a dins davant la manca d’avís del tancament.

Segons Joan Anton Tineo, cap de serveis del Consell Comarcal del Baix Llobregat, «es toca una sirena abans de començar a tancar i cal tenir en compte que a les 9.45 h es comença a tancar la primera porta». A més, Tineo afirma que «sempre queda la porta de la porteria oberta i moltes de les tanques són reixes de filat trenat que estan rebentades per on la gent hi surt».

50 veïns tancats a dins

Però Carmina Rubio, veïna de l’Hospitalet, explica: «Vam anar unes 50 persones a celebrar un aniversari infantil i el vigilant no ens va avisar que un quart abans tancava i ens va deixar a dins». Tot i així admet que és «un espai preciós» que compta amb un llac i una gran diversitat d’arbres.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento