Comunitat Valenciana

Ábalos creu que hi ha a qui no li agrada la reforma sobre els aforaments "simplement perquè la planteja un altre"

  • El ministre de Foment, José Luis Ábalos, s'ha referit a la proposta del president del Govern, Pedro Sánchez, per a suprimir aforaments i ha assenyalat que "cada vegada que planteges una reforma hi haurà algú a qui no li agrade, simplement perquè la planteja un altre".
José Luis Ábalos en una imatge d'arxiu
José Luis Ábalos en una imatge d'arxiu
EP
José Luis Ábalos en una imatge d'arxiu

Ábalos ha realitzat aquestes manifestacions en un esmorzar informatiu a Alacant organitzat per la Cadena Ser sobre l'anunci de Sánchez que va a proposar el Parlament una reforma de la Constitució per a acabar amb els aforaments.

"Cada vegada que planteges una reforma hi haurà algú a qui no li agrade, simplement perquè la planteja un altre; és un tema que ha estat insistent, algun partit només els quedava els aforaments per oferir", ha comentat.

El representant socialista ha subratllat que "la limitació és òbvia" i ha recordat que "aquest suposat privilegi era preservar la independència de l'acció política" i que "és una conquesta progressista, però s'ha venut el contrari".

"Per açò es limita a la funció per a la qual està designada, allò que afecta la vida privada no té per què blindar-te", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento