Comunitat Valenciana

Rescaten una anciana després de caure sis metres en un pou a Alacant i quedar subjecta a una mànega

  • Els bombers del Servici de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament (SPEIS) de l'Ajuntament d'Alacant han rescatat aquest dilluns una dona de 80 anys que, per causes que s'investiguen, s'ha precipitat a un pou de 30 metres de profunditat en el jardí d'una vivenda del carrer Concha Espina, i s'havia quedat penjant a una altura de sis, subjecta a una mànega.
Pou en el qual ha caigut la dona
Pou en el qual ha caigut la dona
AYTO ALICANTE
Pou en el qual ha caigut la dona

Segons ha informat en un comunicat la Regidoria de Seguretat, els fets han ocorregut prop de les 9.30 hores quan una persona ha cridat el 112 alertant de la caiguda d'una persona en un pou. Fins al lloc s'han desplaçat dos patrulles de la Policia Local i dos dotacions de bombers juntament amb la Unitat de Rescat en Muntanya, i un SAMU.

Els bombers han comprovat que en l'interior del pou, a una altura d'uns sis metres, es trobava una dona subjecta a una mànega. Els efectius han utilitzat una escala i un bomber ha baixat pel buit de la fossa i l'ha assegurat amb un arnés, ja que estava cansada després de 20 minuts amarrada a la mànega.

La dona es trobava conscient i ha patit contusions de la caiguda. Una vegada en l'exterior, després de ser rescatada, ha sigut atesa pels servicis sanitaris i traslladada a un centre hospitalari.

Segons les primeres investigacions, la dona es podria haver precipitat en cedir una de les trapes que es troba en el jardí de la vivenda, segons la Policia Local d'Alacant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento