Comunitat Valenciana

Detinguda a Elx per intentar fer el DNI a la seua filla amb una partida de naixement falsificada

  • La Policia Nacional ha detingut a Elx (Alacant) una dona que va intentar fer-li el DNI per primera vegada a la seua filla amb una partida literal de naixement presumptament manipulada. Pel que sembla, la dona volia canviar-li el nom i suposadament va modificar la partida.
Agent de Policia Nacional en imatge d'arxiu
Agent de Policia Nacional en imatge d'arxiu
POLICÍA NACIONAL
Agent de Policia Nacional en imatge d'arxiu

Segons ha informat aquest dilluns la Comissaria provincial, la dona, de 50 anys i nacionalitat espanyola, va ser arrestada la vesprada del passat dia 11 quan va acudir per a fer-li el DNI a la seua filla per primera vegada.

Un agent del Grup Operatiu de Resposta, que realitzava tasques de suport i reforç en l'oficina de documentació, va sol·licitar la partida literal de naixement de la menor per a realitzar-li la identificació sol·licitada.

No obstant açò, l'agent es va adonar de "certes anomalies" que presentava el document mostrat. En preguntar a la sol·licitant per aquestes irregularitats, la dona va confessar que havia manipulat la partida literal de naixement de la seua filla a causa que volia canviar-li el nom i en el Registre Civil encara no li l'havien autoritzat.

Finalment, la dona va ser detinguda i acusada d'un delicte de falsedat documental pel qual va ser posada en llibertat amb càrrecs després de ser sentida en declaració en la mateixa Comissaria d'Elx.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento