Comunitat Valenciana

Windows tria una platja de Cullera com a imatge per a un dels seus fons de pantalla

  • Windows ha triat una imatge "idíl·lica" de la platja de les Oliveres de Cullera (València) per a un dels seus fons de pantalla. En la instantània es pot veure l'arenal desèrtic en una posta de sol amb una de les característiques torres de vigilància de fusta en primer plànol.
Platja de Cullera seleccionada per Windows
Platja de Cullera seleccionada per Windows
AYTO CULLERA
Platja de Cullera seleccionada per Windows

La foto s'acompanya d'un text que diu 'El sol banya tota aquesta costa la major part del temps. De fet, sabem amb certesa que... És una altra meravellosa platja del sud de Califòrnia? La veritat és... Cullera, Espanya'.

L'usuari de l'ordinador té l'opció de donar-li 'm'agrada' o 'no m'agrada' al 'wallpaper' del líder mundial en sistemes operatius informàtics.

Des de l'Ajuntament de Cullera celebren l'elecció de la localitat com un dels paisatges que Windows utilitza per a il·lustrar els fons de pantalla dels seus usuaris. "Suposa una promoció de marca increïble i la constatació del que ja sabem: la ciutat és una destinació amb una bellesa paisatgística impressionant", assenyala l'alcalde, Jordi Mayor, en un comunicat.

"Quan vam veure Cullera en els fons de pantalla dels ordinadors ens quedàrem gratament sorpresos perquè sabem que comptem amb unes platges impressionants, però açò suposa que ara molta més gent puga apreciar directament en els seus ordinadors la bellesa paisatgística dels nostres arenals", apunta el primer edil.

Jordi Mayor subratlla que la badia de Cullera és d'"una bellesa impressionant i, combinada amb el seu skyline, a molts els recorda a Califòrnia o Miami". En eixe sentit, afig que la ciutat no ha passat desapercebuda per al sector audiovisual, ja que ha sigut escenari de molts rodatges publicitaris o de sessions de fotos per a grans marques multinacionals com Peugeot, Toyota o Ikea i altres que es coneixeran en breu.

FILM OFFICE

La màxima autoritat local ha avançat que la ciutat presentarà pròximament el seu Film Office, una oficina encarregada de la gestió de produccions audiovisuals en un municipi que té un gran potencial per a atraure a un dels sectors que en aquests moments, en l'àmbit autonòmic, renaix amb força.

L'elecció de Cullera com una de les imatges de Windows "representa un valor afegit més per a la marca Visit Cullera i, en definitiva, per al sector turístic de la localitat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento