Comunitat Valenciana

À Punt reforça els seus informatius amb una nova edició matinal

  • L'espai s'oferirà a partir del dilluns 17 de setembre cada dia a les 8 hores.
  • Es dedicaran 60 minuts de notícies i una altra hora dedicada a una tertúlia informativa i entrevistes.
  • Les edicions de migdia i nit també incrementen des d'aquest dilluns la seua durada.
Plató d''À Punt NTC'
Plató d''À Punt NTC'
À PUNT MÉDIA
Plató d''À Punt NTC'

À Punt llança la pròxima setmana la seua programació per a tardor i hivern, una graella de caràcter generalista que busca mantindre les produccions d'empreses valencianes i potenciar el protagonisme dels continguts informatius i d'actualitat. A partir del dilluns 17 de setembre, 'À Punt NTC' estrena edició matinal a les vuit del matí.

En la nova temporada, els continguts informatius i la informació esportiva representaran el 25% de la programació, amb el que un de cada quatre minuts estarà destinat a la informació, avança en un comunicat la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC).

La nova edició matinal de 'À Punt NTC' oferirà 60 minuts de notícies i una altra hora dedicada a una tertúlia informativa d'actualitat i a entrevistes.

Les edicions de notícies de migdia (14.30 hores) i la nit (21 hores) també dupliquen des d'aquest dilluns la seua durada, fins el 75 i 60 minuts, respectivament, i prestaran més atenció a la informació esportiva i meteorològica.

En la mateixa línia, els informatius de cap de setmana, que es mantenen a partir de les 14.30 i les 21 hores, ampliaran la seua durada fins a una hora. Tant els espais informatius com la resta dels programes de la televisió d'À Punt Mèdia es poden veure en directe i en diferit a través de la seua pàgina web.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento