Comunitat Valenciana

Un bomber pateix una ferida en una cama en apagar l'incendi d'un camió en l'A-31

  • Un efectiu del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant ha patit una ferida en una cama quan intervenia en els treballs d'extinció de l'incendi registrat en un camió en l'A-31, a Novelda, un incident que ha provocat fins a 10 quilòmetres de retenció en sentit a la capital alacantina, segons han informat fonts d'aquest servici i del Centre de Gestió de Trànsit.

Segons els bombers, l'incendi en el vehicle s'ha declarat, per causes no precisades, sobre les 7.15 hores a un quilòmetre de Novelda. Fins al lloc han acudit efectius del parc d'Elda amb quatre vehicles.

Com consecuecia de l'incendi, s'han registrat retencions des del quilòmetre 212 cap a Alacant de fins a 10 quilòmetres, que a les 10.30 hores ja s'havien donat per concloses.

Durant les tasques d'extinció, un resquill o element similar ha saltat i ha encertat un bomber en la part posterior de la cama malgrat l'uniforme oficial, ja que segons fonts d'aquest cos, portava una potència "tremenda" i ha traspassat el material i se li ha clavat.

El bomber ha sigut traslladat a l'Hospital d'Elda per a ser sotmès a unes proves encara que, en principi, no pareix que la lesió presentada revestisca gravetat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento