Comunitat Valenciana

Rescaten un gos que havia caigut en una canonada d'obra a Castelló

  • Els Bombers Municipals i la Policia Local de Castelló han col·laborat en el rescat d'un gos que havia caigut a l'interior d'una canonada de grans dimensions situada als voltants de l'Avinguda Vall D'Uixó de la capital de la Plana.
Imatge del gos rescatat
Imatge del gos rescatat
POLICÍA LOCAL CASTELLÓN
Imatge del gos rescatat

Els fets es van produir sobre les 11.30 hores del dimecres, quan un veí que es trobava passejant per la zona va escoltar lladrucs i udols que provenien d'una zona d'obres situada prop del llit del riu Sec al seu pas per l'Avinguda Vall D'Uixó.

En acostar-se a un dels tubs, va observar que hi havia un animal malferit que havia caigut a l'interior del conducte a una profunditat de tres metres i que no podia eixir sense ajuda.

Immediatament, aquesta persona va cridar el Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergències CIMSE 092 per a alertar de la situació del gos i ràpidament es van personar en el lloc dels fets una patrulla de la Policia Local de Castelló adscrita a la secció de Proximitat i una reguarda dels Bombers Municipals.

Aquests últims van haver de descendir uns tres metres pel conducte fins a aconseguir a l'animal, que es trobava "exhaust i molt estressat per la situació", expliquen.

Els bombers van haver d'agafar el ca amb molta cura ja que pareixia trobar-se ferit per la caiguda i a més es trobava molt nerviós.

Finalment, els servicis de salvament van aconseguir traure el gos de la canonada i els servicis policials van sol·licitar la presència de l'empresa municipal de recollida d'animals perquè aquest es fera càrrec de l'animal fins a esbrinar si el gos té propietari o si havia sigut abandonat en aquest lloc.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento