Comunitat Valenciana

Campello (Compromís) diu que no pot disculpar-se amb Gómez per una "apreciació personal" sobre el telèfon roig

  • VALÈNCIA, 13 (EUROPA PRESS)
Gómez en la presentació del telèfon
Gómez en la presentació del telèfon
AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA
Gómez en la presentació del telèfon

La diputada de Compromís a Les Corts Marian Campello ha indicat aquest dijous, després que la primera tinent d'alcalde de València, la socialista Sandra Gómez, li haja demanat en Twitter una disculpa per les seues crítiques al telèfon que informa del programa València Activa en el carrer que no pot disculpar-se per "una apreciació personal" que ha fet sobre una campanya de màrqueting que veu "desencertada".

Campello va esmentar en un missatge en eixa xarxa social Gómez per a recordar-li que el Servici Valencià d'Ocupació i Formació (Servef) "presta assessorament de qualitat i confidencial per a la cerca d'ocupació". "No fa falta cap telèfon roig en el carrer en ple centre de València per a assessorar a ningú", va dir, per a titlar la idea d'"humiliant".

Gómez ha llançat aquest mateix dijous un tuit en el qual exigeix Campello "disculpes per mentir deliberadament" i assenyala que "per a difamar ja està Luis Salom i el PP, què trist és veure el mateix estil en suposats companys de viatge. #notodovale #juegosucio".

Ha criticat així que la diputada de Compromís apuntara, per exemple, que un dels requisits per a accedir als llocs de treball fóra estar davant del telèfon quan sone. Campello ha respost que també entre els mitjans de comunicació va haver-hi confusió i Gómez ha assenyalat que la nota de premsa "era molt clara" i podia haver cridat per a "aclarir les coses entre dos partits que formen govern". "Però en el teu afany de criticar els teus companys vas decidir crear una 'fakenews' i difondre una idea falsa, disculpa't", ha agregat l'edil.

Segons ha explicat Campello als mitjans a Les Corts, ha contestat per aquesta mateixa via i, tal com ha indicat, "a vegades els polítics, amb l'ambició d'intentar donar a conéixer polítiques que s'estan fent ens atrevim amb campanyes que poden ser molt agressives i, en aquest cas, s'ha donat aquesta situació".

"Encara estem en un temps de reflexió, de veure com s'ha donat la campanya i rectificar, simplement, tot açò és una apreciació personal d'una diputada autonòmica que forma part de Compromís i que porta temes d'ocupació".

"CAMPANYA PER A INSTAGRAMERS"

Així, ha incidit: "Crec que que és una campanya desencertada, simplement, no hi ha res més, desencertada perquè estem parlant d'un sector molt vulnerable i es mereix un respecte considerable. Al final el tema del telèfon roig s'ha quedat com una campanya per a instagramers, 'quinceañeros', i no era l'objectiu".

Campello ha admès que "s'estan fent coses molt bé" i s'està "ocupant molta gent". És ací, ha ressaltat, on cal estar. "No puc demanar disculpes per aportar la meua apreciació personal sobre una campanya que s'ha fet, la meua apreciació és eixa, que les persones majors de 55 anys són un col·lectiu molt vulnerable i el límit del màrqueting ha d'estar ací, en les persones més vulnerables".

En el seu Twitter, la diputada de Compromís ha sigut concisa: "Seguisc pensant que la mesura de 80 contractes nous és genial, però la campanya de màrqueting és absolutament capciosa, frívola i prescindible".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento