Comunitat Valenciana

Detingut un fugitiu a València per sotmetre la seua nóvia a pràctiques sexuals sàdiques durant dos dies a Suïssa

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a València un jove de 21 anys franc-italià reclamat per Suïssa per mantindre presumptament captiva durant dos dies la jove valenciana amb la qual mantenia una relació en una vivenda, on la va sotmetre a pràctiques sexuals sàdiques i aberrants, segons ha informat la Prefectura en un comunicat.
Cotxe de la Policia Nacional
Cotxe de la Policia Nacional
ARCHIVO
Cotxe de la Policia Nacional

El detingut, que va conéixer a la jove en la Universitat de València on tots dos estudiaven, la va sotmetre a contínues amenaces fins que, finalment, la va obligar a pujar-se un cotxe fins a una ciutat francesa on va ser abandonada. Per aquests fets, se li acusa dels delictes d'agressió sexual agreujada, detenció il·legal i amenaces.

L'arrest s'ha produït gràcies al canal de cooperació policial internacional que, a nivell europeu, brinda la plataforma ENFAST -European Network of Fugitive Active Search Teams - Xarxa Europea d'Equips de Cerca Activa de Fugitius.

La investigació va començar a la fi del passat mes quan la Policia del Cantó de Ginebra (Suïssa) va sol·licitar l'assistència de la Policia Nacional per a la detenció d'un fugitiu reclamat per agressió sexual i detenció il·legal en eixe país.

El buscat estava presumptament implicat en uns fets comesos en el mes de juny en el país helvètic quan, durant dos dies, va mantindre retinguda una jove espanyola a la qual havia conegut mentre estudiaven junts en la universitat.

Durant els dos dies que va mantindre a la dona captiva en el seu domicili de Suïssa, la va sotmetre a pràctiques sexuals aberrants i sàdiques així com a contínues amenaces perquè no contara el succeït. Tot açò, pel que sembla, amb l'objecte de "castigar-la" per unes desavinences que havien mantingut. Després de dos dies, la dona va ser obligada a pujar-se a un cotxe i traslladada fins a la ciutat Annecy (França) on va ser abandonada, segons les mateixes fonts.

Després de ser auxiliada, la dona va interposar la corresponent denúncia que va motivar l'entrada en vigor d'un Orde d'Europea de Detenció interessada per les autoritats de Suïssa. Gràcies a la coordinació operativa entre la policia helvètica i l'espanyola, es va situar al buscat a la província de València on va ser finalment detingut.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento