Comunitat Valenciana

Bonig (PPCV) diu que hi ha diferències entre Casado i Montón: "Ell no va mentir i va fer el seu TFM i ella va mentir"

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assegurat que la diferència entre la situació de la ja exministra de Sanitat, Carmen Montón, i el líder de la seua formació, Pablo Casado, pels seus màsters és "evident" perquè "Casado no va mentir i va fer els seus projectes de finalització de màster i Montón sí va mentir i va plagiar".
Isabel Bonig
Isabel Bonig
I.CABALLER/CORTS
Isabel Bonig

Així ho ha indicat Bonig als mitjans de comunicació, en ser preguntada per la dimissió de Montón arran de la polèmica entorn de les presumptes irregularitats en el seu màster en la Universidad Reit Juan Carlos i si creu que Casado hauria de fer el mateix.

Sobre este tema, la líder dels 'populars' valencians ha subratllat que "el PP va deixar clar que la diferència entre l'un i l'altre és evident" perquè "Casado no va mentir i Montón sí i Casado va fer els seus projectes de finalització de màster i Montón, per açò no volia ensenyar-ho, va plagiar".

Bonig ha considerat que Montón, que va ser consellera de Sanitat en l'executiu de Ximo Puig, "ha dimitit perquè ha sigut una de les pitjors, si no la pitjor, consellera de Sanitat que ha tingut el Govern valencià".

"Va dimitir perquè va portar una reversió de l'Hospital d'Alzira que ha sigut un desastre dit per la pròpia gerent de l'hospital, va dimitir perquè s'estan investigant presumptes fraccionament de contractes per part de la Fiscalia després de la reversió i perquè va deixar 61.800 persones en llistes espera", ha remarcat per a assenyalar que també ha deixat el seu càrrec en el Ministeri perquè el cap del Consell, Ximo Puig, "va esmenar" la seua política sanitària en admetre que per a acabar llistes ha d'acudir a un pla de col·laboració pública i privada "com porta fent el PP durant tots els anys que ha governat".

"Han sigut tres anys de sectarisme ideològic per a acabar dient que va a tornar al pla que va instaurar el PP. I mentre en aquests tres anys els valencians hem hagut de patir unes llistes d'espera insostenibles", ha assenyalat.

Després de recordar-li els periodistes que Montón no havia dimitit per eixes qüestions, Bonig ha remarcat que ella la recordava per la seua gestió en matèria sanitària que "ha sigut bastant pitjor".

DEMANA A SÁNCHEZ QUE MOSTRE LES SEUES TESIS

D'altra banda, la presidenta del PPCV ha instat el president del Govern a fer pública la seua tesi. "Si vol transparència que la present", ha indicat per a assenyalar que a l'expresident de la Generalitat Francisco Camps se li va qüestionar per la seua i ell "va posar la seua tesi a la disposició de qualsevol persona".

Insistida sobre si Casado hauria de fer públic el seu treball final de màster, ha defès que "ho va presentar abans de ser president del PP en roda de premsa" i, encara que "no era obligatori", també "va ensenyar els correus de la seua matriculació i els treballs". "Ha donat explicacions en sobrades ocasions", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento