Comunitat Valenciana

Detingut un ramader per robar 190 cabres d'una explotació de la Vall d'Albaida

  • La Guàrdia Civil ha detingut un home de 63 anys per presumptament apropiar-se de 190 cabres en l'explotació agrícola de la comarca valenciana de La Vall d'Albaida en la qual treballava. El valor del bestiar podria ascendir a 13.000 euros, informa l'institut armat en un comunicat.

L'operació 'Caprinos' de l'Equip ROCA de Xàtiva (València) va arrancar arran d'una denúncia per la desaparició d'animals en aquesta explotació. Després de les perquisicions, els investigadors van aclarir la desaparició de fins el 190 cabres.

El treballador de l'explotació suposadament portava mes d'un any apropiant-se de bestiar per a vendre els animals pel seu compte per davall del valor de mercat. El valor del bestiar caprí ascendiria a 13.000 euros.

La investigació va culminar dijous passat, 6 de setembre, amb la detenció del sospitós, de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d'un delicte d'apropiació indeguda i un altre de danys. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat nombre 3 de Primera Instància i Instrucció de Xàtiva.

Aquestes actuació se sumisca a les dels Equips Roca de la Guàrdia Civil de València per a evitar i perseguir la comissió de qualsevol fet delictiu relacionat amb el món agrícola.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento