Així ho ha indicat Estañ als mitjans de comunicació, en ser preguntat per la decisió de la també exconsellera de Sanitat de deixar el ministeri i si Casado deuria seguir els seus passos i dimitir pel seu màster.

Sobre este tema, el secretari general de Podem ha indicat que cada explicació que donava Montón era "més contradictòria que l'anterior i cada informació sobre el seu màster era pitjor que l'anterior" i "no solament no aconseguia explicar-ho, sinó que entrava en una espiral de contradiccions i mentides".

Per tant, ha assenyalat que "el lògic i de sentit comú era que dimitira" com així ha sigut. Al seu juí, eixe és "el nivell exigència que ha de tindre qualsevol càrrec públic" perquè el que es posava en "risc" no solament era "una qüestió vinculada a la corrupció i a una situació privilegiada, sinó la pròpia dignitat de la universitat" que en aquest cas, ha agregat, és pública i "està demostrant que està funcionant com un quiosquet per a polítics", ha lamentat.

D'aquesta manera i sobre la situació de Pablo Casado, ha assenyalat que "no pot mantindre's una posició coherent ni un minut més si no dimiteix", al mateix temps que ha puntualitzat que el cas del líder del PP és "molt pitjor" perquè està judicializado. "Ell ha de respondre i ens temem que no ho va a fer donant mostres de la incoherència per part del PP", ha agregat.

Consulta aquí más noticias de València.