Comunitat Valenciana

Ryanair cancel·la 44 vols a Espanya per la vaga de pilots i TCP a Alemanya, 12 d'ells a la Comunitat Valenciana

  • Fins a 44 dels 150 vols que Ryanair va cancel·lar aquest dimarts per a minimitzar els efectes de la vaga conjunta de pilots i tripulants de cabina (TCP) d'aquest dimecres tenen origen o destinació a Espanya, segons dades d'ÚS.
Avión de Ryanair
Avión de Ryanair
RYANAIR - Archivo
Avión de Ryanair

El sindicat ha concretat que l'aeroport d'Alacant ha sigut el més afectat, amb deu vols (cinc connexions) suspeses. Les rutes afectades són les que connecten l'aeroport alacantí amb els aeroports alemanys de Colònia, Dusseldorf, Frankfurt Main, Dusseldorf Weeze i Frankfurt Hahn.

L'aeroport de València també ha patit la cancel·lació de la connexió amb Frankfurt Main, per la qual cosa la Comunitat Valenciana suma un total de dotze vols suspesos.

Andalusia ha sigut la segona comunitat més afectada, amb huit vols cancel·lats. Concretament han sigut les connexions que uneixen l'aeroport de Màlaga amb Berlín Tegel, Frankfurt Main i Dusseldorf; així com la connexió de l'aeroport de Sevilla amb Frankfurt Main.

Catalunya i la Comunitat de Madrid han patit sis cancel·lacions cadascuna. En el cas de la primera, la suspensió ha afectat els aeroports del Prado, que ha vist cancel·lades les connexions amb Berlín i Frankfurt Main; i al de Reus, que no operarà la ruta amb Frankfurt Hahn. Pel que fa a Madrid, Barajas ha perdut les connexions amb Frankfurt Main, Nuremberg i Colònia.

Per la seua banda, els arxipèlags han patit la cancel·lació de quatre vols cadascuna. En el cas de Balears, les dos suspensions s'han produït en l'aeroport de Palma, que ha perdut les connexions amb Berlín Tegel i Bremen; mentre que les cancel·lacions de Canàries han afectat als aeroports de Lanzarote, que no operarà la connexió amb Frankfurt Main, i Fuerteventura, que perd la seua ruta a Dusseldorf Weeze.

Finalment, Múrcia i Santander pateixen dos suspensions de vols cadascuna, concretament la connexió Frankfurt Main en el primer cas, i la de Dusseldorf Weeze en el segon.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento