Festa i alimentació sostenible es donen la mà en el Bonic/a Fest
Festa i alimentació sostenible es donen la mà en el Bonic/a Fest Ajuntament de València

Milers de persones, potser moltes de les quals mai hagen trepitjat un mercat municipal, s'acostaran aquest dissabte a la nit als 14 recintes que té l'Ajuntament per tota la ciutat amb motiu de la tercera edició del Bonic/a Fest.

La iniciativa lúdica, gastronòmica i cultural busca precisament això, posar en valor el comerç de proximitat i fomentar, al mateix temps, el consum de productes frescos i l'alimentació sostenible. 

El lema triat enguany per la Regidoria de Comerç és ‘No podràs deixar de ballar’. No obstant això, el programa també inclou tot un seguit d’activitats en l'esplanada de la plaça de l'Ajuntament, des de mascletà fins a balls, concerts i degustacions

Així mateix, s'han programat esdeveniments en La Marina i una exposició de vestits realitzats amb verdures en el Saló de Cristall de la Casa Consistorial. Però el plat fort arribarà el dissabte. 

Música i tapes

Els mercats de Benicalap, Benimàmet i Natzaret celebraran paelles populars des de les 14 hores, així com animació infantil a les 12.30 h. A partir de les 20 hores, es podran degustar les tapes elaborades amb productes frescos i de l'horta en les parades de la resta de mercats. 

En el Central actuaran Lorena Castell i Carlos Areces a les 23 hores, mentre en el del Cabanyal hi haurà revetla popular amb l'Orquestra Mediterráneo des de les 20.15 h. Tant l'alcalde de València, Joan Ribó, com l'edil de Comerç, Carlos Galiana, van animar aquest dimarts a tots els valencians a participar en la festa.

Consulta aquí más noticias de València.