Ribó replica a Lime que la seua "primera carta va arribar a l'Ajuntament després de la primera retirada de patinets"
Ribó replica a Lime que la seua "primera carta va arribar a l'Ajuntament després de la primera retirada de patinets" Europa Press

Així mateix, ha assenyalat que se li va indicar a aquesta firma que havia de dirigir-se a la regidoria d'Espai Públic, la competent en aquesta matèria, a més d'indicar que no té coneixement que s'haja posat en contacte amb la Regidoria de Mobilitat Sostenible.

Ribó s'ha pronunciat d'aquesta manera després de participar en la presentació del III Bonic/a Fest, preguntat per si el consistori ha rebut alguna sol·licitud de la citada empresa per a reunir-se amb ella.

"La primera carta que va arribar a l'Ajuntament va ser després de la primera retirada de patinets. En el moment en el qual va arribar a Alcaldia li van dir que s'havia de dirigir Espai Públic, que és a qui correspon. Espai Públic va telefonar i de moment no li han donat resposta", ha afirmat el primer edil, que ha precisat que aquest mateix matí ha revisat aquestes qüestions.

Igualment, ha agregat, preguntat per si l'empresa de patinets elèctrics es va dirigir fa mesos al regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, que no té coneixement que haja sigut així. "No. Que jo sàpia no", ha indicat Ribó.

El responsable municipal ha destacat que "Lime, igual que qualsevol altra empresa, ha de complir amb les normatives" si vol desenvolupar la seua activitat a València, al mateix temps que ha afirmat que "no compleix i de moment no pot ser" que opere.

Joan Ribó ha agregat que aquesta empresa "tindrà una sanció per haver tret uns patinets" al carrer sense permís i ha apuntat que "se li posarà una sanció per patinet". No obstant açò, ha subratllat que "això no suposa que li anem a posar una creu roja a l'empresa" per al futur.

Consulta aquí más noticias de València.