Cs critica el discurs "conformista" i "populista" de Puig, amb "moltíssim autobombo" i "escassa autocrítica"
Cs critica el discurs "conformista" i "populista" de Puig, amb "moltíssim autobombo" i "escassa autocrítica" CIUDADANOS (TWITTER) - Archivo

Sánchez, en declaracions als mitjans, ha criticat que l'actitud de Puig, "amb moltíssima complaença", és "la menys indicada perquè la Comunitat seguisca avançant". "En cap cas estem millor en sanitat, ocupació, o infraestructures judicials, encara que el president es permeta el luxe de creure-ho", ha apuntat.

Al seu juí, Puig està "estancat en una bambolla de populisme" i la seua intervenció estava "destinada a regalar les oïdes", un "discurs caòtic" i "banyat de conformisme", "sobretot en l'àmbit económic", on "s'ha emparat en la situació econòmica nacional i internacional per a portar-se els assoliments". "S'ha dedicat a tornar a anunciar els plans que ja va anunciar l'any passat i que ha estat anunciant al llarg de l'any", ha agregat.

"Esperàvem molt més en aquest últim debat de la legislatura, ha defraudat a tots amb nimietats i amb breus promeses que ja ningú creu que vaja a complir", ha afegit, al mateix temps que ha advertit que queden "molts assumptes pendents per a desenvolupar" en huit mesos.

Consulta aquí más noticias de València.