Mata, després de la intervenció del cap del Consell en el Debat de Política General, ha defès que Puig "no renuncia a res, és més valencià que socialista i més president de la Generalitat que secretari general del PSPV", ha insistit en declaracions als mitjans.

Així mateix, ha subratllat que les mesures anunciades pel president durant el seu discurs "tenen contingut, dotació i possibilitats". El dirigent socialista ha remarcat que s'ha engegat un "tren imparable de millora" i ha posat en valor que la decisió que Metrovalència òbriga durant la nit en els caps de setmana "compleix amb una reivindicació històrica"; que s'execute en una fase la T2, "que s'havia convertit en una cova de (la presidenta del PPCV) Isabel Bonig; i les "inversions espectaculars" anunciades.

"Si algun valencià té una preocupació, que sol ser la seua vivenda, ocupació i la seua felicitat, pot estar tranquil perquè la lluita contra la bambolla dels lloguers serà una prioritat", així com les polítiques d'ocupació, ha defès. "El Govern avança en progressió geomètrica, estic convençut que tenim un president molt més engrandit i un govern molt més potent", ha conclòs.

Consulta aquí más noticias de València.