Comunitat Valenciana

Ortiz (PPCV) insta Sánchez i Puig a pronunciar-se sobre Montón i a "prendre cartes en l'assumpte"

  • La secretària general del PPCV i portaveu adjunta a Les Corts, Eva Ortiz, ha instat aquest dimarts al president del Govern i al de la Generalitat, Pedro Sánchez i Ximo Puig, a pronunciar-se sobre el màster de la ministra de Sanitat, Carmen Montón, perquè són ells, com els seus responsables polítics, els que "han de prendre cartes en l'assumpte".
La secretària general del PPCV, Eva Ortiz, en imatge d'arxiu
La secretària general del PPCV, Eva Ortiz, en imatge d'arxiu
PPCV - Archivo
La secretària general del PPCV, Eva Ortiz, en imatge d'arxiu

Sobre aquest tema, en un descans en el Debat de Política General, ha assenyalat que "el primer que deu passar" i que troba a faltar són les declaracions de Sánchez i Puig sobre les presumptes irregularitats en el màster de la també exconsellera de Sanitat perquè ja "han passat moltes hores" i segueix sense "escoltar què pensen".

Ortiz, preguntada per si considera correctes les justificacions donades per Montón, ha replicat que la ministra "sap perfectament com són les coses" i ha apuntat que són "els seus responsables polítics els que han de prendre cartes en l'assumpte". No obstant açò, ha lamentat: "Jo no he escoltat les declaracions ni de Puig ni de Sánchez i tinc moltíssima, moltíssima curiositat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento