Ferri troba a faltar un "missatge clar" de Puig sobre finançament i "què aportarà" en la reunió amb Sánchez
Ferri troba a faltar un "missatge clar" de Puig sobre finançament i "què aportarà" en la reunió amb Sánchez CORTS VALENCIANES/I. CABALLER - Archivo

Ferri, en declaracions als mitjans, ha demanat "saber que passarà en eixa reunió". "Hem de seguir reivindicant, mane qui mane a Madrid, un sistema de finançament just", ha indicat.

"Hem d'anar a eixa reunió no demanant que ens deixen endeutar-nos més sinó reclamant eixa reforma del sistema de finançament immediat, més ingressos i que ens paguen tot el que ens deuen als valencians, només així superarem aquesta etapa que hem tingut en els últims anys de democràcia en la qual hem estat infrafinançats i que ens ha impedit fer totes les polítiques que requerien els valencians", ha afegit.

No obstant açò, ha destacat que el discurs de Puig ha sigut "realista" perquè "ha posat negre sobre blanc el que ha passat des que el Botànic governa la Comunitat, tres anys on la vida valencians ha millorat substancialment".

"Hem passat de governs marcats per la corrupció, la desigualtat i injustícia, a un govern que posa en el centre de totes les polítiques a les persones", ha remarcat.

Consulta aquí más noticias de València.